divendres, 5 de juny del 2009

Ja ha arribat l'últim film de Henry Selick: "Los mundos de Coraline"




Per fi podem veure la última pel·lícula de Henry Selick, el que va ser el director de "Nightmare before christmas" ("Pesadilla antes de navidad" i de "James and the Giant Peach" ("James y el melocotón gigante") entre altres. Un artista que va sorgir de la coneguda Cal Arts, (i en Tim Burton també). Doncs avui s'estrena el film a Espanya i espero poder-lo veure un dia d'aquests.

Per cert, hi ha versions en analògic i altres en 3D, si no vaig mal encaminada: és la primera pel·lícula d'stopmotion rodada en 3D. Clar que jo no necessito aquestes golafreries visuals, ja que disfrutaré només veient tot el treball manual amb els personatges, la història i la animació! A veure si m'inspiro, perquè tinc ganes de començar a treballar en el meu primer curtmetratge d'stopmotion, aquest estiu espero.

Por fin podemos ver la última película de Henry Selick, el que fue el director de "Nightmare before christmas" ( "Pesadilla antes de navidad" y de "James and the Giant Peach" ( "James y el melocotón gigante") entre otros. Un artista que surgió de la famosa Cal Arts, ( Tim Burton también). Pues hoy se estrena el filme en España y espero poder verlo un día de estos. 

Por cierto, hay versiones en analógico y otras en 3D, si no voy mal encaminada: es la primera película de stopmotion rodada en 3D. Claro que yo no necesito estas glotonería visuales, ya que disfrutaré sólo viendo todo el trabajo manual con los personajes, la historia y la animación! A ver si me inspiro, porque tengo ganas de empezar a trabajar en mi primer cortometraje de stopmotion, este verano espero.