SOBRE MI


Ja fa anys que els llapis em porten per camins diveros...


He fet Belles Arts a la Universitat de Barcelona, Realització Audiovisual Multimèdia a l'EMAV (Escola de Mitjans Audiovisual de Barcelona), he fet la formació  "film de commande et adaptation littéraire" a l'escola de film d'animació La Poudrière (Valence, França). I també he fet enquadernació artística a l'escola de disseny superior i d'art Llotja de Barcelona. 
Tot i que m'interessen totes les vessants artístiques, ara per ara em moc pel món de la il·lustració, l'animació, l’enquadernació i aquelles coses fetes a mà, com el brodat que m’està enganxant molt.
I tinc algunes addiccions: la xocolata, el dibuix, els llibres, els colors, la dansa, el cine, la música, caminar entre els arbres...
Ya hace años que los lápices me llevan por caminos diveros ...

He hecho Bellas Artes en la Universidad de Barcelona, Realización Audiovisual Multimedia en EMAV (Escuela de Medios Audiovisual de Barcelona), he hecho la formación "Film de commande et adaptation littéraire" en la escuela de filme de animación La Poudrière ( Valence, Francia). Y también he hecho encuadernación artística en la escuela de diseño superior y de arte Llotja de Barcelona.
Aunque me interesan todas las vertientes artísticas, hoy por hoy me muevo por el mundo de la ilustración, la animación, la encuadernación y aquellas cosas hechas a mano, como el bordado que me está enganchando mucho.
Y tengo algunas adicciones: el chocolate, el dibujo, los libros, los colores, la danza, el cine, la música, caminar entre los árboles ...
Il y a des années que les crayons m'ont amené pour divers chemins...

J'ai fait les Beaux-arts à l'Université de Barcelone, et le technicien de l'audiovisuel des médias à EMAV (École audiovisuelle de Barcelone), et récemment, j'ai fait la formation de "Film de Commande et adaptation littéraire" à l'école du film d'animation La Poudrière (Valence, France).
Et voilà que j'ai aussi fait la reliure artistique dans l'école de dessin supérieur et d'art Llotja de Barcelone.
Bien que m'intéressent tous les versants artistiques, aujourd'hui je me déplace dans le monde de l'illustration, de l'animation, de la reliure et de ces choses faites à la main, comme la broderie qui m'a accroche beaucoup.
Et j'ai quelques dépendances: le chocolat, le dessin, les livres, les couleurs, la danse, le cinéma, la musique et me promener entre les arbres... Il me manque quelque chose?