dijous, 4 de juliol del 2013

CandyHearts, l'últim curtmetratge de Joan Martín Giménez, comença a obrir les ales...


Per fi: CANDYHEARTS a la gran pantalla!!!
L'últim curtmetratge de Joan Martín Giménez comença a voltar pels festivals, i s'estrena aquest divendres 5 de Juliol al "festival internacional de cortos Villa de Plentzia", conegut com a Mikrofilm Short festival. 




 I aquí una mica més d'informació, fotos, crèdits i el cartell de CANDYHEARTS. Esperem que aviat pogueu gaudir d'aquest curtmetratge en algun festival o en algun altre mitjà. Val la pena de veure!!! 





I aquí us deixo el tràiler del curt, un altre cop, per si algú no l'ha vist encara. 




PD: Una servidora ha treballat en el disseny dels crèdits, el disseny gràfic general del curtmetratge, del dossier, i del packaging del DVD. En breu penjaré algunes mostres. Gràcies!


Por fin: CANDYHEARTS en la gran pantalla!
El último cortometraje de Juan Martín Giménez comienza a volar por los festivales, y se estrena este viernes 5 de Julio en el festival internacional de cortos Villa de Plentzia, conocido como Mikrofilm Short festival.


Y aquí os dejo algo más de información, fotos, créditos y el cartel de CANDYHEARTS. Esperamos que pronto podáis disfrutar de este cortometraje en algún festival o en algún otro medio. Vale la pena de ver!


Y aquí os dejo el trailer del corto, de nuevo, por si alguien no lo ha visto todavía.

PD: Una servidora ha trabajado en el diseño de los créditos, el diseño gráfico general del cortometraje, del dossier, y del packaging del DVD. En breve colgaré algunas muestras. Gracias!