diumenge, 7 d’octubre del 2012

Quedada STOPMOTIA a Madrid!!!


El passat 29 de setembre, es va celebrar la Quedada Stopmotia a Madrid, i jo hi vaig poder assistir, acompanyant en Joan Martín Giménez que presentava el seu últim curtmetratge, "CandyHearts", en el que hi he col·laborat. 

Hi va haver projeccions de curts, presentació de projectes i una breu exposició de "puppets" i "props". Aquí us en deixo algunes fotos, i perdoneu per la qualitat d'algunes, però només vaig poder fer aquestes amb el mòbil.

També podeu anar al blog del meu company que us he mencionat abans, on ha posat els links d'alguns dels curts que van passar. La veritat és que hi ha haver coses interessants. Aquí teniu el seu blog:

El pasado 29 de septiembre, se celebró la Quedada Stopmotia en Madrid, y yo pude asistir, acompañando a Juan Martín Giménez que presentaba su último cortometraje, "CandyHearts", en el que he colaborado.

Hubo proyecciones de cortos, presentación de proyectos y una breve exposición de "puppets" y "props". Aquí os dejo algunas fotos, y perdonad por la calidad de algunas, pero sólo pude hacer estas con el móvil.

También podéis ir al blog de ​​mi compañero que os he mencionado antes, donde ha puesto los links de algunos de los cortos que pasaron. La verdad es que hubo cosas interesantes. Aquí tenéis su blog:http://joanmartingimenez.blogspot.com.es/

La expo...

El Bako

Lo Apostol

OQO films

Elena Del Moral

Elena Del Moral

Joan Martín Giménez



Javier Ojeda

Sergio Artal i Carlos Padilla

Citoplasmas, Rip Films, Asis Merino

Ruben Garcerá
Acabo de trobar un link amb fotos fetes a la Quedada, estan molt millor que aquestes, aquí us el deixo: http://www.flickr.com/photos/stopmotia/sets/72157631689142609/with/8053057559/