dimarts, 14 d’abril del 2020

Dies de RAINBOWS

Fa mil que no escric al blog i avui després de dies de confinament, he decidit aportar el meu granet de sorra per animar-vos a tots plegats i per reivindicar la feina que artistes, artesans i gent del món de la cultura estem fent durant aquests dies. la cultura és clau per la societat, pel nostre planeta també, per la nostra ment i la nostra ànima.

Fa uns dies vaig fer aquesta imatge amb un Arc de St Martí, un símbol que aquests dies s'ha extès arreu i que amb els Somiatruites (una colla d'artistes i artesans, la gran majoria de Manresa i Catalunya Central) vam decidir d'adjuntar-ne diverses versions per fer visible la nostra reflexió per aquests dies. Aquí us la deixo tot seguit:

Aquests dies són de carrers buits, de cares serioses, d’incertesa... Des de l’Associació Somiatruites, sempre hem apostat per omplir els carrers de color, creativitat, imaginació... Tanmateix creiem que dins de la duresa i foscor del moment, estan sorgint traces d’infinites mostres de cooperació i solidaritat, que tornaran a donar-nos vida.
Potser tot això ens farà replantejar-nos coses, canvis en com consumim, com ens relacionem...
Us convidem a que reflexioneu a qui voleu beneficiar quan feu les vostres compres.
Potser cal fer una aposta seriosa pels petits productors, per les botigues de barri, pels productes artesans i de proximitat.

Nosaltres, des de cadascuna de les nostres llars, seguim creant, dissenyant i somniant en color... per això som Somiatruites.
Molta ànims i força per a tothom!


En fi colibrí, molts ànims a tothom, força, creativitat, llum i amor! ;)