diumenge, 15 d’abril del 2012

SENSE PROJECT: llavors de creació

Fa unes setmanes uns amics il·lustradors em van convidar a la festa de promoció i recaptació per un projecte creat per i pels artistes: SENSE PROJECT. I aquí us deixo el text de la seva declaració de principis.





SENSE PROJECT té com a únic objectiu ajudar, promocionar i obrir portes a les propostes artístiques originals actuals amb manca de recursos. 

Pretén descobrir i treure a la llum talents de tot el món i totes les disciplines artístiques antigues, noves o per descobrir (música, pintura, escultura, il.lustració, fotografia, graffiti,serigrafia,...). 
Vol lluitar contra la falta d’oportunitats de persones amb talent, que pel fet de ser joves o no tenir contactes, no poden desenvolupar el seu potencial. 
Recolza la col.laboració entre artistes i els projectes originals i arriscats. 
Condemna els treballs no remunerats (dins l’art o qualsevol altre camp) i la infravaloració de la creativitat. Reivindica la figura de l’artista abans de que s’extingueixi i sigui substituida per un mer modus vivendi o una moda estètica. 


De moment han participat en el projecte: Aleix Gordo, Alex Ferreiro, Ana Yael, Chamo San, Conrad Roset, Constanza Jarpa, Cristina Méndez, David Garrido, Daniel Torrent, Diego González, Diego González, Edgar Insuasty, Edu J. Montoya, Gabriel Barbabianca, Guillem Bosch, Guillem Font, Lara Gombau, LLucià Riba, Marga, MOMO y Pablo Heredia.


De moment encara no sé gaire cap on caminarà aquest projecte. Sé que han de presentar una revista, però no sé si anirant organitzant més accions o exposicions...? Així que podeu anar fent un cop d'ull a la seva web com jo aniré fent. 


Imatge de la portada de la revista SENSE