dijous, 15 de setembre del 2011

Fent un cop d'ull al cau d'Anna Solanas i Marc Riba!

Aquesta setmana he tingut el plaer de conèixer d'a prop el lloc on es cultiven els curtmetratges d'Anna Solanas i Marc Riba. 
Al barri de Gràcia de Barcelona, l'estudi (I + G Stopmotion) d'aquests narradors d'històries en stopmotion amaga els personatges, i els decorats de curts com: La Lupe i en Bruno, Violeta, la pescadora del mar negro o Les bessones del carrer de Ponent. I l'última producció que podreu veure d'ells és Grand Prix, un curt que retorna als seus inicis (amb més color i dirigit als més petits). Aquests creadors catalans no paren de treballar. Si us agrada l'stopmotion i l'animació amb ninots féu un cop d'ull al seu cau:

Esta semana he tenido el placer de conocer de cerca el lugar donde se cultivan los cortometrajes de Anna Solanas y Marc Riba.




En el barrio de Gracia de Barcelona, el estudio (I + G Stopmotion) de estos narradores de historias en stopmotion esconde los personajes, y los decorados de cortos como: La Lupe y Bruno; Violeta, la pescadora del mar negro o Les bessones del carrer de PonentY la última producción que podréis ver de ellos es Grand Prix, un corto que vuelve a sus inicios (con más color y dirigido a los más pequeños)Estos creadores catalanes no paran de trabajar. Si os gusta el stopmotion y la animación con muñecos haced un vistazo a su guarida:



Imatge de Grand Prix.



Imatge de Les bessones del carrer de Ponent.



Imatge del rodatge de Violeta, la pescadora del mar negro.